Spanac cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac frunze
  • 500 gr piet de pui dezosat
  • 2-3 linguri smantana
  • sare, piper
  • ulei pentru calit

Mod de preparare

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs.

Pieptul de pui se se taie bucatele mici si se caleste intr-o oala. Dupa ce s-a calit bine se adauga spanacul oparit, se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga smantana si se mai da intr-un clocot.

Se poate servi la masa cu smantana.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise