Spanac cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac frunze
  • 500 gr piet de pui dezosat
  • 2-3 linguri smantana
  • sare, piper
  • ulei pentru calit

Mod de preparare

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs.

Pieptul de pui se se taie bucatele mici si se caleste intr-o oala. Dupa ce s-a calit bine se adauga spanacul oparit, se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga smantana si se mai da intr-un clocot.

Se poate servi la masa cu smantana.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise