Specialitate de cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O roata de cascaval Dalia (sau orice sortiment moale) si 3-4 carnati cabanos.

Mod de preparare

Se taie cascavalul in felii subtiri si se pune o treime din ele intr-o oala la bain marie, cu capacul pus timp de 10 minute, pana se inmoaie cascavalul bine de tot.

Rapid il turnati cu ajutorul unei spatule intr-o tavita si ii dati forma dreptunghiulara cu mana, chiar daca e fierbinte.

Puneti o bucata de cabanos intr-o margine si rulati un pic, tot cu ajutorul spatulei, pentru ca se lipeste de tava, apoi puneti inca o bucata de cabanos si continuati sa rulati pana la capat.

Imediat infasurati in folie stretch si dati la rece cateva ore. Dupa aceea se poate servi.

Mie mi-au iesit 3 bucati dintr-o roata de cascaval.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise