Spicy bananas-banane caramelizate picante

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ne trebuie pt.o portie: 1 banana
  • zahar brun vreo 3 linguri
  • 2 tablete ciocolata cu chilli Heidi
  • sirop de caramel
  • fragute din dulceata
  • putina zeama de portocala
  • 50 g unt/margarina Rama cu rom.

Mod de preparare

Se taie banana in rondele oblice mari.Se pune zaharul brun in tigaie si se caramelizeaza cu cativa stropi de zeama de portocala si 50 g de unt nesarat/margarina Rama cu rom.Se adauga rondelele de banana.Se intorc pe ambele parti.Apoi pregatim farfuria: se deseneaza un zig zag din sirop de caramel apoi se aseza rondelele de banana doua cate doua, se torna peste ele ciocolata cu chilli topita la bain marie si se presara din loc in loc cate o fraguta din dulceata.Pofta buna dragii mei!puteti face si portie dubla daca va tin curelele!:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise