Spirale cu ciocolata si cu crant de alune de padure

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet aluat foitaj
  • 300 g cacao
  • 100 g ciocolata amruie
  • 300g zahar
  • crant de alune de padure ( de la lidl )

Mod de preparare

Se intinde aluatul, iar deasupra se pune cacaoa amestecata cu zahar, apoi punem si ciocolata facuta bucatele. Rulam aluatul si apoi il taiem in mai multe bucati si punem spiralele astfel obtinute intr-o tava tapetata cu foaie de copt si le dam la cuptor 15-20min. Dupa ce s-au copt le scoatem din cuptor si cat sunt inca fierbinti, presaram deasupra lor crantul din alune de padure.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise