stek de vitel cu ficat de pui si piure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ficat de pui
  • cartofi
  • ulei
  • mazare
  • oua
  • lapte
  • unt
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa,apoi se scot intr-un vas separat . In sucul rama s se inabusa ficatul , care se adauga peste carne cu apa fiarta , mazare, piper si sare; se fierb 15 min.

Din cartofi , unt,l apte si sare se prepara un piure.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise