Stir-fry cu ghimbir si nuci caju

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr taietei de orez
  • 2 linguri nuci caju
  • 100 gr amestec de legume (baby porumb
  • dovlecei
  • fasole verde
  • morcovi)
  • 2 linguri ulei
  • sucul de la 1/4 lamaie
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 cm ghimbir proaspat
  • 1/2 lingurita malai
  • sare
  • fulgi de chilli

Mod de preparare

Din suc de lamaie, sos de soia, ghimbir ras, malai facem un sos.

Taiem nucile caju bucatele mici si le punem la prajit intr-o lingura de ulei. Le prajim pana devin usor aurii.

Atentie: se ard destul de repede!

Scoatem nucile intr-un bol si adaugam in tigaie legumele.Le sotam pana se inmoaie usor, adaugand daca este cazul o lingura de apa.

Adaugam sosul, sarea si fulgii de chilii. Sotam 1 minut apoi acoperim cu un capac si mai lasam 5 minute la foc mic. La sfarsit adaugam nucile caju.

Intre timp pregatim taieteii dupa instructiunile de pe ambalaj.

Servim pastele alaturi de sosul de legume

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise