Stiuca cu sos picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - Stiuca 2 buc.
  • - Ingrediente sos:- usturoi 3 capatani, bulion 0,5l piper alb/negru,praf de chilly/ardei iute (dupa gust)
  • 200 ml vin alb(sec);
  • - ulei

Mod de preparare

1. Pestele curatat si sarat usor in prealabil, se taie pe lungime, se fac portii mai mari(15cm).

2. Sosul:usturoi pisat se leaga cu putin ulei, se adauga bulionul,vinul si condimentele.

3. Fiecare bucata se sterge si se va praji rapid (putin) in ulei incins, pe ambele parti, dupa care se scoate si va fi introdus in vasul cu sos unde va fi tinut ~1 min.

4. Fiecare bucata se scoate din sos si se pune intr-o tava.

Dupa ce am terminat de prajit tot pestele, sosul ramas se toarna peste peste din tava si se introduce in cuptorul incins (timp de 15-20 min).

5. Se scoate pe platou se stropeste cu sosul din tava si se orneaza cu frunze de patrunjel. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise