Stiuca pe pat de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 bucata stiuca (aproximativ 1kg)
  • -3 cepe mari
  • -2 morcovi
  • -2 catei usturoi
  • -sare
  • -piper
  • -foi dafin
  • -200 ml vin alb
  • -1 rosie
  • -1/2 lamaie

Mod de preparare

Stiuca am curatat-o de solzi si am spalat-o bine in apa rece . Am uscat-o in prosoape de hartie .

Asezonam cu sare si piper ,si in interiorul ei asezam frunze de dafin .

Morcovul l-am taiat cu curatatorul de legume in fasii lungi si subtiri.

Ceapa,usturoiul si rosia rondele .

Intr-o tava antiaderenta am pus morcovi, ceapa si usturoiul imprastiate pe toata suprafata ei . Deasupra am asezat stiuca intreaga , si peste rondele de rosii .

Am stropit cu zeama de lamaie , am turnat vinul si am pus tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana cand a fost gata (aproximativ 20 minute )

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise