STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 kg carne de sturion, morun, nisetru, păstrugă,cega
  • - 200 g- cartofi
  • - 1 ceapă
  • - 1 morcov
  • - 100 g smântână subţire
  • - 1 ou
  • - 1 linguriţă sare
  • - 1 legătură marar
  • - 1 vârf cuţit piper pisat

Mod de preparare

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert

-Se taie în bucăţele cât mai mărunte morcovul, cartofii, ceapa (nu prin razatoare)

-Se taie Carnea de peşte (dezosată) în cuburi de aproximativ 2 cm latura

- Când apa dă în clocot se pun toate astea la fiert

- Se bate smântâna cu oul şi cu o cană de apă

- Se toacă mărarul

- După douăzeci de minute de fiert se adaugă ciorbei noastre smântână şi mărarul, se amestecă puţin şi se dă într-un clocot

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise