Strudel cu dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr foietaj din comert
  • 500 gr dovleac trecut prin razatoarea cu ochii mari
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 2 linguri de gris gros
  • ulei pentru uns tava
  • zahar praf pentru ornat

Mod de preparare

Se deschid foile ,se taie in patrate si fiecare patrat se crusteaza in mijloc cu un cutit, trei linii paralele.

Se pune din umplutura (care s-a pregatit: amestecand dovleacul cu zaharul,cu grisul si cu scortisoara) pe fiecare patrat si se impacheteaza in asa fel incat sa nu se deschida.

Se pun unul langa altul pe o tava unsa cu ulei si se coc la un foc mic pana se rumenesc.

Se pudreaza cu zahar praf si se servesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise