Strudel cu dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr foietaj din comert
  • 500 gr dovleac trecut prin razatoarea cu ochii mari
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 2 linguri de gris gros
  • ulei pentru uns tava
  • zahar praf pentru ornat

Mod de preparare

Se deschid foile ,se taie in patrate si fiecare patrat se crusteaza in mijloc cu un cutit, trei linii paralele.

Se pune din umplutura (care s-a pregatit: amestecand dovleacul cu zaharul,cu grisul si cu scortisoara) pe fiecare patrat si se impacheteaza in asa fel incat sa nu se deschida.

Se pun unul langa altul pe o tava unsa cu ulei si se coc la un foc mic pana se rumenesc.

Se pudreaza cu zahar praf si se servesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise