Strudel cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1kg mere
  • 1ou
  • 200g zahar
  • 20g drojie
  • i lingura ulei
  • scortisoara
  • 50g stafide

Mod de preparare

Se framinta un aluat ca pentru pine.Merele se spala,curata si se dau pe razatoare,se calesc cu zaharul.Dupa ce s-au racit se itind pe foele de aluat ,se fac rulouri,se coc la cuptor la foc potrivit.Poti pune si stafide pe foaia de aluat inainte de a pune merele.Se da cu ou inainte de a introduce la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise