Stufat din piept de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • .2 piepti de pui dezosati
  • .8-10 fire de ceapa
  • .8-10 fire de usturoi
  • . 1 pahar de vin alb
  • .ulei
  • .piper boabe
  • .2-3 foi de dafin
  • .1 legatura marar
  • .1 legatura patrunjel
  • .1/2 l suc de rosii
  • .sare piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste in uleiul incins.Cand sunt gata rumenite bucatile de pui se scot cu ajutorul unei palete pe o farfurie si se tin la cald .In uleiul in care am rumenit bucatile de carne se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt .Cand aceste sunt gata se stinge cu vin, se adauga putina apa si apoi bucatile de carne,piperul boabe,foile de dafin.Se lasa sa dea in cateva clocote dupa care se adauga sucul de rosii, mararul taiat marunt si se potriveste de sare si piper.Se lasa sa scada bine sosul , se trage de pe foc si se aromatizeaza cu patrunjel verde.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise