Sturion in crusta de pesmet cu malai

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sturion
  • pesmet amestecat in cantitati egale cu malai
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste/delikat
  • ulei pentru prajit sturionul

Mod de preparare

Sturionul se curata, se spala, se lasa la scurs si apoi se portioneaza in felii.

Se presara cu sare, piper si condimente. Feliile de sturion se tavalesc prin pesmetul amestecat cu malai si se prajesc.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau cu sos tzaziki si cu mamaliguta.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise