Suc de pepene galben, piersici, si morcovi

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g pepene galben
  • 150 g piersici
  • 150 g morcovi

Mod de preparare

Spalati bine toate ingredientele.

Curatati pepenele de samburi si coaja.

Curatati piersicile de samburi.

Introduceti ingredientele alternandu-le in storcatorul prin presare la rece Kuvings.

Turnati sucul in pahar si savurati.

Piersicile alaturi de Morcovi sunt bogate in beta caroten care se transforma in Vitamina A in corp si te ajuta sa iti mentii vederea sanatoasa. Totodata, betacarotenul previne aparitia degenerescentei maculare, o boala care, in timp, duce la orbire. Piersicile contin doua carotenoide, luteina si zeaxantina, care previn aparitia cataractei. Pe langa asta, acesti compusi protejeaza retina de pericolul radicalilor liberi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise