Suc de petale de trandafiri

Timp pregatire
2880 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -7 litrii de apa
  • -1 kg de zahar
  • -4 lamai
  • -petale de la 20 de trandafiri

Mod de preparare

Petalele de trandafiri se spala in mai multe ape.

Intr-un lighean de bucatarie se pune apa si zaharul , care se amesteca pana se dizolva.

Lamaile se curata de coaja si se taie in bucati mai mici , care se storc bine.

Se adauga petalele de trandafiri ; se amesteca de cateva ori pe zi cu o lingura.

Se lasa 48 de ore , dupa care se storc in maini petalele de trandafiri si lamaia.

Lichidul rezultat se strecoara printr-o bucata de tifon si se pune in sticle.

Se mai lasa 24 de ore sa se aciduleze.

Se pune in frigider si se bea rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise