Suc din petale de trandafir rosu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • petalele de la 3-4 trandafiri rosi
  • 4 litri de apa
  • 500 gr. de zahar si 2 -3 lamai.

Mod de preparare

Petalele de trandafir se pun intr-un borcan de sticla, peste care se adauga apa, lamaiile taiate rondele si zaharul.

Se lasa sa se odihneasca 2 zile la soare, apoi inca 2 zile se amesteca de 3 ori pe zi cu o lingura de lemn.

Apoi se filtreaza si se toarna in sticle si se pastreaza la rece pana in momentul serviri.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise