Suc natural.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O banana,
  • 1/2 pepene galben,
  • 1/2 sfecla rosie,
  • 1/2 bostanel,
  • Cateva frunze de menta,
  • 2 linguri de miere,
  • Un pahar cu apa rece.

Mod de preparare

Punem toate fructele si legumele in blender, taiate bucati mai mici (dupa ce au fost si curatate de coaja). Punem paharul cu apa si cele 2 linguri de miere, mixam cam 2 minute.

Se serveste proaspat, cu gheata sau fara.

Sa aveti pofta !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise