Sufle de dovlecei

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei maricei
  • 1/2 kg branza telemea
  • 4 oua
  • 1 paharel mic de smantana
  • cateva cubulete de unt
  • unt si pesmet pentru uns vasul

Mod de preparare

Aveam niste dovlecei prin frigider si nu stiam ce sa fac cu ei,asa ca m-am gandit sa fac aceasta reteta pe care am facut-o din cap. Am folosit un vas yena cu capac,am uns vasul cu unt si l-am tapetat cu pesmet. Dovleceii i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele subtiri.Intr-un castron am ras branza si am amestecat-o cu smantana, untul si cele oua. Am pus un rand de dovlecei in vas(data viitoare voi pune mai multi dovlecei pentru ca am avut cam multa branza) apoi am pus amestecul si iar un rand de dovlecei si am bagat la cuptor la foc incet. Am tinut la cuptor aproximativ 50 minute iar aproape de final al batut un ou pe care l-am pus deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise