Taie dovleacul pe jumatate si scobeste-l pastrand miezul pt umplutura.
Pune dovleacul intr-o tava si baga-l la cuptor cam 10-15 min,sase inmoaie putin,apoi scoate-l si las-l la racit.
Pregateste umplutura ,punand intr-o cratita emailata faina.
Toarna usor laptele,amestecand continuu,sa nu se faca cocolosi.pune cratita pe foc.
Adauga zaharul tos si zaharul vanilat amestecand incontinuu.
Cand da in cloco,da cratita la o parte si adauga margarina.
Separa galbenusurile de albusuri.
Cand se mai raceste putin compozitia cu lapte,adauga galbenusurile,rand pe rand.
Bate toate albusurile spuma si toarna-le peste compozitia din cratita,apoi adauga si stafidele.
Toarna aceasta compozitie in dovleac si mai da tava la cuptor cam 20 min,sa se inchege sufleul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise