Sufleu de cascaval in cescute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o cescuta
  • ai nevoie de 1 lingura de sos alb tare
  • 25-30g cascavalras
  • un ou si putin unt.

Mod de preparare

Amesteci sosul alb cu cascavalul ras , galbenusul si albusul batut spuma.Ungem niste cescute de cafea cu unt si le umplem 3/4.Dam la cuptor ,nu prea incins cam 10-15 minute.Cand este gata, sufleul se serveste imediat,ca sa nu se lase.La fel se face sufleul din oricare alte branzeturi uscate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise