Sufleu de conopida cu piept de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 piept de pui
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura smantana degresata
  • 50 g cascaval slab
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita faina
  • 20 g unt
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ou
  • sare cu verdeturi
  • Piper proaspat macinat
  • chilli

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 minute

Untul, oul, 25 g cascaval, faina si laptele pus cate putin se amesteca bine intr-un castron pina se omogenizeaza.Asezonam si adaugam apoi mararul tocat, smantana si usturoiul pisat.

Dupa ce conopida a fiert , rasturnam apa de pe ea si pregatim un vas yenna pe care il ungem cu putin unt, adaugam conopida si peste ea sosul facut, radem cascavalul ramas si dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C.

Lasam la cuptor pina cand deasupra prinde o culoare aramie si s-a inchegat laptele cu oul.

Pieptul de pui il taiem in fileuri pe care le asezonam si le frigem pe gratarul incins, avand grija cand le intoarcem sa nu le intepam cu furculita sa-si piarda tot sosul.

Servim sufleul cu gratare de pui linga si cu iaurt degresat deasupra.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise