SUFLEU DE LEGUME

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 Morcovi
  • 1 gulie
  • 1/2 telina
  • 4 inflorescente de broccoli
  • 4 inflorescente de conopida
  • 1 ardei gras
  • 4 ciuperci taiate rondele
  • 2 oua
  • 4 dovlecei
  • sare dupa gust
  • condimente - la alegere
  • verdeata - marar
  • cimbru
  • oregano.

Mod de preparare

Se tapeteaza un vas de iena cu unt sau ulei apoi se aranjeaza decorativ cu gust color legumele care au fost oparite in apa cu sare clocotita. Se adauga ouale batute si toate celelalte ingrediente si se coace. Se poate servi atit rece cit si calda.

POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise