SUFLEU DE LEGUME

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 Morcovi
  • 1 gulie
  • 1/2 telina
  • 4 inflorescente de broccoli
  • 4 inflorescente de conopida
  • 1 ardei gras
  • 4 ciuperci taiate rondele
  • 2 oua
  • 4 dovlecei
  • sare dupa gust
  • condimente - la alegere
  • verdeata - marar
  • cimbru
  • oregano.

Mod de preparare

Se tapeteaza un vas de iena cu unt sau ulei apoi se aranjeaza decorativ cu gust color legumele care au fost oparite in apa cu sare clocotita. Se adauga ouale batute si toate celelalte ingrediente si se coace. Se poate servi atit rece cit si calda.

POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise