Sufleu regal de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 1 morcov
  • 100g telina
  • 1 pastarnac
  • 5 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 300g broccoli
  • 2 rosii proaspete
  • 3 oua
  • 200ml lapte
  • 100g cascaval dat pe razatoare
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Cartofii, morcovul, telina si pastarnacul se curata , se taie felii si se fierb in apa cu sare 5 minute. Broccoli se desface in buchetele si se fierbe 3 minute in apa sarata. Vanata se spala si se taie cuburi care apoi se calesc in putin ulei, apoi se adauga ciupercile taiate in 4 si ceapa taiata mai mare. Se unge o tava cu ulei si se aseaza cartofii cu dovleceii taiati felii , apoi telina, pastarnacul si morcovul dupa care se aseaza vanata cu ciupercile, iar la sfarsit rosiile taiate cubulete si buchetelele de broccoli.Se bat ouale bine, se adauga laptele,50g cascaval, verdeata, sare si piper, se amesteca bine si se toarna peste legume in tava.Se presara restul de cascaval si se da la cuptorul incins la 180 de grade, pentru 45 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise