Supa crema cu varza de Bruxelles

Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g varza de Bruxelles
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina
  • 5 cm radacina de ghimbir
  • 1 dovlecel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • crutoane pentru servit

Mod de preparare

Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere si putina sare pe foc si se lasa la fiert 40 min, la foc mic.

Dupa ce totul este fiert, se strecoara fara sa se arunce apa, se paseaza, piureul rezultat se pune din nou in oala pe foc, se adauga laptele de cocos, dupa omogenizare se adauga supa oprita de la fiertul legumelor pentru consistenta dorita, se condimenteaza dupa gust, iar dupa 1-2clocote, se opreste focul si se serveste cu crutoane.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise