Supa crema de ciuperci si morcov

Supa crema de ciuperci si morcov. Legumele curatate se pun la fiert in apa cu Maggi Secretul gustului de legume.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 felie radacina telina
  • 1 cartof
  • 1 l supa de legume
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului de legume
  • smantana

Mod de preparare

Legumele curatate se pun la fiert in apa cu Maggi Secretul gustului de legume.Ciupercile se fierb separat in apa cu sare.Nu folosim si apa in care au fiert ciupercile la supa ,doar cea de la restul legumelor.Cand toate legumele sunt fierte punem totul in blender si se paseaza foarte bine.

Trecem apoi compozitia prin sita pentru a obtine o supa crema mai fina si fara eventuale bucatele de legume nepasate bine.

La servire adaugam smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise