Supa crema de conopida cu morcov

Supa crema de conopida cu morcov

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 buchetele de conopida
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1-2 catei de usturoi
  • 1 lingura unt
  • sare dupa gust
  • Maggi Secretul Gustului de legume

Mod de preparare

Legumele se pun la fiert ,mai putin conopida care se adauga cand legumele celelate sunt fierte pe jumatate.Adaugam si buchetele de conopida,sare dupa gust sau putin Maggi Secretul Gustului de legume.

Cand legumele sunt fierte le pasam cu blenderul,adaugam untul. Completam cu zeama de pe legume cat sa ajungem la consistenta necesara supei crema.

Servim supa cu crutoane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise