Supa crema de legume cu nuci si migdale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 gr brocoli
  • -2 cartofi
  • -2 catei usturoi
  • -o ceapa mica rosie
  • -1 morcov
  • -30 gr nuci
  • -30 gr migdale
  • -150 ml crema de soia
  • -1 lingurita nucsoara
  • -1.5 litru apa
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Pregatim legumele :

-brocolii il desfacem in buchetele si il punem in apa rece .

-morcovul, cartoful, ceapa si usturoiul le curatam ,spalam si taiem in bucati (cu cat vor fi bucatile mai mici cu atat se vor gati mai repede )

Intr-o oala punem apa pe foc ( in loc de apa puteti folosi fond de legume sau carne ) si o lasam sa fiarba .

Adaugam morcovul taiat bucati , cartoful usturoiul si ceapa si lasam sa fiarba cam 10 minute. Adaugam brocoli si dupa 5 minute punem sare, piper si nucsoara precum si nucile si migdalele .

Dam oala deoparte si cu ajutorul blenderului facem un piure fin . Punem din nou pe foc si cand da in clocot adaugam crema de soia . Lasam sa clocoteasca de cateva ori si servim calda cu bucati de nuci si migdale usor prajite sau crutoane .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise