Supa crema de linte rosie si ardei copt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 100 g de linte rosie
  • * 70 g ardei kapia copt
  • * 1 morcov mare
  • * 1 ceapa
  • * 1 felie de telina
  • * 2 catei de usturoi
  • * 2 linguri de ulei de masline
  • * 1/2 ardei iute
  • * sare de mare

Mod de preparare

Se alege lintea de impuritati, apoi se spala de mai multe ori cu apa rece.

Intr-o oala se caleste pentru un minut ceapa si morcovul, apoi se adauga lintea, telina si se lasa sa fiarba la foc mediu aproximativ 30 minute.Se adauga ardeiul kapia, ardeiul iute taiat marunt,usturoiul, sarea de mare si se mai lasa pe foc cateva minute.Se retrage supa de pe foc si se paseaza totul cu ajutorul unui blender manual.Supa de linte rosie se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise