Supa crema de napi

Se curata toate legumele, se spala, se taie, apoi se pun intr-un vas cu apa si 1 lingurita cu sare pe foc.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g napi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie de telina
  • 2 felii de dovleac
  • 1 cm radacina de ghimbir
  • 1 pastarnac
  • 1 cutie lapte de cocos
  • sare
  • nucsoara

Mod de preparare

Se curata toate legumele, se spala, se taie, apoi se pun intr-un vas cu apa si 1 lingurita cu sare pe foc.

Dupa ce au fiert bine, se rastoarna cu tot cu apa de la fiert in blender si se paseaza (apa dupa ce au fiert, nu trebuie sa fie mai mult de 500-600 ml, pentru ca altfel nu se mai numeste supa crema).

Dupa pasare, se trece prin sita pentru un gust mai fin, se rastoarna in vasul pe foc, apoi se adauga lapte de cocos.

Dupa omogenizare se potriveste de gust si se serveste imediat cu nucsoara deasupra.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise