Supa crema de rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o telina mare; 1 pastirnac; 2 cepe; delikat; 2 ardei; 2-3 morcovii; 2-3 ardei; 1 legatura de patrunjel; 1-2 frunze de telina; 600 gr de rosii sau bulion 1 kg2 linguri ulei; 2 linguri smintina

Mod de preparare

Toate legumele se curata si se spala, se taie si se pun in oala cu apa si se pune sa fiarba acoperite cu capac. Se pune si delikat. Se scot toate legumele dupa ce au fiert si se paseaza cu blenderul. Legumele pasate se amesteca cu rosile sau bulionul si se da in 2-3 clocote, se pune uleiul, verdeata si smantana. Se serveste cu crutoane de piine.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise