Supa crema de rosii la slow cooker

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii decojite si curatate de seminte si cotoare
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 frunze dafin
  • sare
  • piper
  • 1 l supa legume
  • 75 g crema branza
  • 2 linguri parmezan ras
  • 150 g paste tip ravioli sau tortellini

Mod de preparare

Punem in vasul ceramic supa de legume, morcovii rasi si ceapa tocata. Decojim rosiile, le taiem si indepartam semintele (cat se poate) si cotoarele. Le punem in vasul ceramic al crock pot-ului, adaugam 2 frunze de dafin si punem capacul. Pornim aparatul sa gateasca pe temperatura high pentru 3 ore. Cu 10 minute inainte sa oprim aparatul radem parmezanul si punem pastele la fiert in apa cu sare.Dupa acest interval pasam supa cu rosii, avand grija sa eliminam frunzele de dafin in prealabil. Adaugam sare, piper si crema de branza si continuam sa pasam. Presaram parmezanul ras, adaugam pastele fierte si scurse si supa este gata. POfta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise