Supă cu cașcaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g cașcaval
  • 500ml suc de rosii
  • 2 morcovi
  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Tai ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu radacina de patrunjel, morcovul taiat cubulete si telina bastonase. Adaugam apoi rosiile paste cu furculita si condimentam dupa gust. Toarna sucul de rosii si o cana de apa calda si lasa sa se fiarba la foc mic 15 min. Inainte de a opri focul se taie cascavalul cubulete potrivite si se pun in supa. Se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise