Supa cu piept de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 2 cepe potrivite
  • 1 felie telina
  • 1 radacona patrunjel
  • 1 pastranac
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 bucatica de ghimbir
  • 2 lg ulei
  • partunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se portioneaza pieptul de pui, se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, mai putin cartofii, taiate dupa preferinta. Se adauga uleiul si se lasa la fiert.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte, se adauga cartofii taiati cuburi si ghimbirul taiat marunt. Se potriveste gustul de sare si se mai lasa la fiert 15 min. Se serveste calda, presarata cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise