Supa cu zdremte de oua

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1/2 kg iaurt natural
  • -1 ceapa mica toccata marunt
  • -2 linguri ulei de masline
  • -2 linguri faina
  • -2 lingurite boia de ardei
  • -2 oua
  • -3 frunze de dafin
  • -1 lingurita 10 legumeDeli’kat ( sau Vegeta)
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust
  • -frunza de patrunjel

Mod de preparare

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita si se caleste ceapa pana ia o culoare aurie.

Se adauga faina si boiaua si se prajeste , avand grija sa nu se arda.

Se adauga 1 litru de apa fierbinte, sarea, piperul , frunza de dafin si legumele Deli’kat; se lasa la fiert 15 minute.

Se adauga iuartul amaestecand bine si se mai lasa la foc mic 5 minute.

Intr-un bol se bat ouale cu o lingura de apa rece si se adauga putin cate putin la supa care fierbe; astfel se formeaza zdremtele.

Se serveste calda.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise