Supa de Capsuni

Cred ca acesta este cel mai simplu desert pe care l-am facut pana acum.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g căpșuni
  • 4 linguri miere
  • 50 ml smântână pentru frișcă
  • 1/2 linguriță nucșoară
  • 1/2 linguriță extract de vanilie
  • 1/4 linguriță cardamom măcinat

Mod de preparare

Cred că acesta este cel mai simplu desert pe care l-am făcut până acum, este gata în doar 10 minute. Am început prin a spăla și curăța căpșunile, le-am adăugat într-un bol și le-am făcut piure, folosind un blender de mână. Apoi am adăugat mierea, pudra de cardamom, vanilia, și nucșoara și am mixat. Dacă preferați mai dulce, mai puteți adăuga miere, sau puteți folosi zahăr.

Apoi am adăugat smântâna lichidă și am mixat din nou, până a căpătat textura cremoasă.

Cel mai bine este să o consumați rece, este foarte racoroasă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise