Supa de cartofi cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1/2 kg cartofi
  • - 1 ceapa rosie
  • - 1 catel de usturoi
  • - 2 linguri unt
  • - 1 ardei rosu
  • - 1 ardei verde
  • - 150 g ciuperci
  • - 1 cub de supa concentrata
  • - maghiran dupa gust
  • - sare, piper
  • - 4 linguri de patrunjel bine maruntit

Mod de preparare

Se maruntesc cartofi, ceapa si usturoiul.

Amestecul de mai sus se caleste in untul incins, se toarna 1 l apa si se acopera ca sa fiarba.

Ardeii se maruntesc si se pun cu ciupercile si cubul de supa ca sa fiarba inca un pic.

Se presara patrunjel si se serveste calda cu sau fara smantina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise