SUPA DE CEAPA CU CRUTOANE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 grame ceapa
  • 150 grame costita afumata
  • o frunza de dafin
  • o lingurita cimbru
  • 2 galbenusuri si 400 grame de paine pentru crutoane.

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori si se caleste.Adaugam peste ceapa costita afumata, piperul, sarea, cimbrul si bineinteles zeama de supa.Se fierbe la foc mic aproximativ 30 de minute, iar cand fierbe, potrivim focul(acesta trebuie sa fie mic) si adaugam galbenusurile batute. Se serveste cu crutoane, care pentru a fi si mai gustoase pot fi frecate cu putin unt si usturoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise