Supa de conopida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 morcovi
  • 1-2 rad patrunjel
  • 1 ceapa verde
  • 1 conopida mica
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • knorr.

Mod de preparare

Se curata legumele, morcovii se taie rondele si se pun la calit cu ceapa taiata marunt, intr-un pic de ulei , pina cind acesta capata un pic de culoare galbena.

Se adauga apa, patrunjelul taiat rondele si conopida desfacuta in bucatele. Se potriveste supa de sare, piper si Knorr.

Cind sunt toate fierte, se fac galustele de faina (vezi reteta)si se rup cu o lingurita in supa ce fierbe.

Dupa ce sunt fierte , se stinge focul si se presara patrunjel verde deasupra.

Cine doreste, poate adauga smintina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise