Supa de fasole verde

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g fasole verde noua,
  • 2-3 rosii,
  • 3 morcovi noi,
  • 2 patrunjei ,
  • o crenguta leustean ,
  • sare boia, piper,
  • smintana( optional)

Mod de preparare

Se curata zarzavatul si se pune morcovul la calit. Se adauga celelalte legume impreuna cu fasolea, se potriveste gustul de sare boia si piper si se pune crenguta de leustean.

Se fierbe pina ce toate legumele s-au fiert. Daca doriti, la sfirsit se poate adauga smintana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise