Supa de gaina cu taitei

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 gaina(pui)
  • 5 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 gulie
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • piper boabe
  • patrunjel verde
  • taitei
  • sare

Mod de preparare

Se curata bine gaina si se portioneaza. Se pune in oala de supa impreuna cu o lingura rasa cu sare si se lasa sa fiarba. Cain toata spuma s-a adunat sus se aduna cu ajutorul unei strecuratoare.

Se curata zarzavatul si se taie in bucati.Adaugam cateii de usturoi si boabele de piper si lasam sa fiarba incet la foc mic sa fie supa limpede.

Se fierb taiteii conform indicatiilor de pe punga.

Din zarzavat si pieptul de pui se poate face salata de boeuf.

Supa se poate servi cu patrunjel verde tocat, deasupra si cu ardei iute .

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise