Supa de ghebe

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ghebe
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 praz
  • 1 rosie
  • putina telina
  • 1 l zer
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • usturoi
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se curata si se taie marunt toate legumele. Ghebele mele au fost congelate.

In doua linguri ulei de masline pe pun morcovii si prazul si se amesteca bine cateva secunde.

Adaugam celelate legume si apa necesara.Asezonam supa si lasam sa fiarba la foc mic pina sunt fierte toate legumele.

Cand legumele sunt fierte adaugam zerul si lasam sa mai dea un clocot.

Presaram deasupra marar si patrunjel verde.

Servim supa cu ardei iute si smantana ,cine doreste.

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise