Supa de legume (de post)

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 3 morcovi
  • o telina potrivita
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • knorr
  • patrunjel
  • 4 rosii in bulion

Mod de preparare

Punem intr-o cratita 2 l apa. Lasam apa sa dea intr-un clocot si adaugam o lingura knorr de legume, o mai lasam sa fiarba 2-3\' dupa care adaugam ceapa, morvocul, ardeii si telina si le lasam sa fiarba. Dupa cca 15\' minute, dupa ce legumele au fiert putin adaugam si cartofii pe care i-am taiat cubulete si o parte din patrunjel, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba in continuare, (pana legumele sant fierte), spre sfarsit adaugam si rosiile in bulion, mai lasam sa fiarba in cateva clocote. Oprim focul si punem patrunjelul ramas si acoperim cu un capac.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise