Supa de mazare

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 morcovi noi
  • 2 patrunjei noi
  • o ceapa verde
  • 500 g mazare boabe curatata
  • galuste din ou si faina( vezi reteta)
  • patrunjel verde tocat
  • Knorr si piper macinat

Mod de preparare

Morcovii curatati si taiati rondele se calesc impreuna cu ceapa verde in putin ulei pina capata putina culoare.

Se adauga patrunjelul rondele si boabele de mazare, apoi apa necesara knorr si piper macinat , dupa gust.

Cind sunt fierte toate se adauga galustele care se fierb in aceasta supa. Se lasa galustele sa fiarba 8-10 minute , apoi se presara deasupra patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise