Supa de mazare uscata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 11/2 pahar de mazare uscata
  • 1ceapa mare taiata cuburi
  • 2linguri de praf de supa de pasare
  • 4 bucati kabanos
  • 1morcov ras pe razatoare
  • 8-10 pahare de apa

Mod de preparare

Mazarea trebuie clatita si o punem la fiert intr-o oala cu 10 pahare de apa. Cand incepe sa fiarba, facem focul mai mic si lasam sa fiarba aproape o ora pina mazarea se inmoaie, se adauga ceapa, morcovul si praful de supa si se mai lasa putin la fiert. Se macina supa la blender si se strecoara prin sita ca supa sa iesa cremoasa.

Se prajeste kabanosul taiatt felioare si se adauga la supa si se mai fierbe 10 minute; se da la gust cu sare si piper. Se serveste cu felii de paine coapte in cuptor sau la toster si frecate cu usturoi.

O minunata supa de iarna destul de rapida si usoara!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise