Supa de peste cu oua si lamiie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g peste (oricare proaspat dar cu oase mai putine
  • 6 cesti supa de peste
  • 2 cesti orez cu bobul rotund
  • 2-3 oua
  • 1-2 lamii (zeama)de preferat cele verzi \"lime\"
  • sare ,piper, cardamom(optional)

Mod de preparare

Se fierbe pestele cu cardamom si citeva boabe de piper

Se scoate din supa ,se pastreaza cald

se strecoara supa si se pastreaza 6 cesti in care se fierbe orezul;se adauga sare si piper.

Ouale se bat si se oarna cite putin zeama de lamiie si supa.

Se serveste imediat cu bucatile de peste in ea

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise