SUPA DE PESTE Yue-Yang

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 l supa pui (sau preparata din cuburi), 400 gr file de peste (crap, pastrav), 4 cepe verzi, 3 morcovi mijlocii, patrunjel, 1 lingura faina grau, 2 linguri unt, 2 linguri ulei, sare, piper
  • Pentru marinare : 1 cana vin alb (de struguri sau de orez), 1 lingurita faina porumb, 1 lingurita ulei, sare dupa gust.

Mod de preparare

Taiem pestele in bucati mici, il marinam timp de 20 minute, dupa care il prajim in cratita in putin ulei. Adaugam morcovul tocat marunt, ceapa verde, il saram, il piperam, turnam peste el supa si fierbem pana se inmoaie. Amestecam in tigaie faina cu untul si o punem in supa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise