SUPA DE PESTE Yue-Yang

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 l supa pui (sau preparata din cuburi), 400 gr file de peste (crap, pastrav), 4 cepe verzi, 3 morcovi mijlocii, patrunjel, 1 lingura faina grau, 2 linguri unt, 2 linguri ulei, sare, piper
  • Pentru marinare : 1 cana vin alb (de struguri sau de orez), 1 lingurita faina porumb, 1 lingurita ulei, sare dupa gust.

Mod de preparare

Taiem pestele in bucati mici, il marinam timp de 20 minute, dupa care il prajim in cratita in putin ulei. Adaugam morcovul tocat marunt, ceapa verde, il saram, il piperam, turnam peste el supa si fierbem pana se inmoaie. Amestecam in tigaie faina cu untul si o punem in supa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise