Supa de pui cu paste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250-300 grame piept de pui sau pulpe de pui,
  • 2 morcovi,
  • 500 grame paste tagliatelle,
  • 1 fir de praz (partea alba),
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 2 litri supa de pui,
  • zeama de lamaie,
  • sare, piper.

Mod de preparare

Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii).
Morcovul se curata, se spala, se taie in doua sau trei, dupa care se taie fasii subtiri.
Prazul curatat si spalat se taie inele, patrunjelul se spala, se scurge bine de apa si se toaca marunt.
Intr-o oala se pune la fiert supa de pui, se adauga zeama de lamaie, bucatile de pui, legumele si pastele.
Se lasa sa clocoteasca, dupa care se reduce focul si se fierbe la foc potrivit pentru cca. 20 minute.
Se asezoneaza supa cu sare si piper, se presara verdeata si se opreste focul.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise