SUPA DE TELINA

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400 g telina cu frunze
  • -1 ceapa
  • -50 g bacon
  • -1 cub concentrat vita
  • -2 linguri ulei masline
  • -150 g pasta tomate
  • -100 g orez
  • -4 linguri parmezan
  • -sare, piper

Mod de preparare

Baconul se taie bare si se prajeste, iar telina se taie pai. Intr-o oala (3-4l) cu apa clocotita, se pun baconul, ceapa taiata marunt, pasta de tomate, cubul de vita, sarea, piperul si uleiul de masline. Optional se poate adauga orez si ardei gras. Se fierbe totul timp de 25 minute la foc potrivit sau mic, cu capac deasupra. Se pun frunzele de telina. Se seveste cu parmezan ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise