Supa de usturoi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 capatana usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 cepe mici
  • 200 g cartofi
  • 50 g unt
  • 1 pahar mare cu lapte
  • 100 ml smantana
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 rosie
  • 100 g galbiori(sau alte ciuperci)
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata usturoiul apoi se pune la calit in untul topit.

Morcovii, patrunjelul, cartofii si ceapa se curata si se spala.Se taie marunt toate legumele si zarzavatul si se pun la calit peste usturoi. Dupa ce sunt usor calite se adauga apa necesara , sare si piper si se fierb pina cand sunt gata.

La sfarsit se drege supa cu smantana sau isi pune fiecare in farfurie. Se serveste cu patrunjel verde tocat, deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise