Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari.

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2.5 kg rosii bine coapte de gradina si cateva rosii cherry
  • cateva fire de cimbru si busuoic
  • 5 linguri ulei de masline
  • Sare, piper
  • 6 felii de paine mai veche
  • 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari. Se asaza rosiile in tava de copt, se stropesc cu ulei de masline, sare, piper dupa gust.

Se adauga frunzulitele de busuioc si cimbru se amesteca bine si se dau la cuptor.

Se tin rosiile la cuptor pana se rumensc.

Dupa ce s-au copt rosiile, se indeparteaza coditele la rosiile cherry si firele de cimbru.

Se paseaza foarte bine rosiile cu blenderul pana obtinem o supa cremoasa.

Se potriveste supa cu sare si piper si se mai lasa sa dea un clocot pe aragaz. Se pun feliile de paine intr-o tava, se presara deasupra cascaval ras si se dau la cuptor pe functia grill pana devin rumene.

Se serveste supa cu felii de paine prajita cu cascaval.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise